All cops are bastards

Teplice - FKJ

12.11.2009 21:57

Do Teplic se po dlouhé době vydáváme busem s Ultras, v ne zrovna reprezantitivním počtu pěti kusů. Cestou se objevuje na pumpách Jirka Lála, takže je veselo a o chlast postaráno. Před stadionem se ztrácíme s dohledu PČR a číháme na nějaké domácí radikály. Když se neobjevují, posíláme jednoho od nás k nim do kotle ať je vyzve, bez úspěchu. Poté, po menších problémech s lístky se dostáváme na stadion, chvíli očumujeme domácí sektor a před koncem poločasu se sunem do našeho, krom jednoho, který tak shlédne bitku místních links a skins.

Připojují se k nám kamarádi s Mostu a jelikož je nuda, jdeme před koncem do hospody u stadionu. Odtud voláme Teplickým, zda nemají zájem, veškeré přesvědčování je však marné. S koncem zápasu nás v hospodě vyzvedne Jirka a pomalu jdeme k busu. Narážíme však na místní hoolsskins skupinu a okamžitě vzniká bitka, nás je deset, domácích s kotle prý 50 (?) do toho se motají místní cikáni, feťáci a i normálové se zapojují, slušnou melu ustojíme někteří líp, někteří hůř. Od nás jeden slušně dostává, na straně TPC jsem zaregistroval taky pár pobitých, ale vše ukončuje PČR po zhruba půl minutě. Pak se jen nadává s obou stran, nejvíc místní smažky. Vytrácíme se počkat na zatčené a zraněného někde v teple. V pěti vlezeme do hospody, kde nasávají místní skíni (30?) a ty nás po chvilce vykopu ven. Jeden z nás zůstává uvnitř a když se situace uklidní, dávají se s ním domácí do řeči, dozvídá se tak, že na fotbal skoro nechodí a chuligánství je až na vyjímky nezajímá. Ve městě ještě proběhne férovka 2 na 2 kterou vyhrála severní koalice.

Pak se zbylý dva Jablonečtí a 3 Mostečtí naloďují na vlak směr Most, propijí se do prvního vlaku směr Jablonec a nastává dlouhá cesta s Jirkou domů. Za zmínku už stojí jen demence policajtů v Děčíně, tak arogantní zmrdy aby pohledal...

 

Zpět

Vyhledávání

Události popsané na tomto webu jsou pouze smyślenkami autroů. Nic zde uvedené se nezakládá na realitě.