All cops are bastards

Slavie - FKJ

18.05.2008 01:04

 

Slavie - FKJ

 

Zápas na kteŕý se chystáme déle než půl roku a přesto pro nás končí naprostým fiaskem co se počtu týče.

Pro mě naprosto nepochopitelně zklamala taková spousta lidí, ať už s FK či družeb, že jsem chvílema uvažoval vysrat se na všechno.

No a teď k zápasu.

Ráno vyráží tři skupiny, různýmy způsoby, směr hlavní město. Vlaková skupina je od začátku pod bedlivým dohledem policie, která stojí na každé zastávce v počtu možná větším než je počet cestovatelů. Výstup této skupiny se neobejde bez problémů, dochází k čištění Hlavního nádraží od cikánů a podobné verbeže.

Poté se strhne potyčka s pár slávisty, která končí zatčením dvou lidí, slávisté ovšem odmítají PČR práskat a tak jsou oba propuštěni. Když dorazí i zbylé dvě skupiny, kontrolujeme telefonicky náš počet a po zjištění, že do boje by bylo schopno nastoupit asi deset lidí (opilci, zatčení a ztracení se nepočítají) zdělujeme náš stav SKS. Ti, celkem logicky, vyvozují že by jsme byly více než snadným soustem, jelikož jejich počet byl zhruba v poměru 10:1

Směřujeme tedy ke stadionu. Tam se poprvé onoho dne všechny naše části spojí, doráží i autobus s normály, plus pár lidí po vlastní ose, celkový počet fans FKJ je 200 lidí. Tento počet by byl ještě větší kdyby jsme získali víc lístků. Na novém, pěkném stadionu jsme usazeni mezi normální slávisty a i když tato konstelace zaváněla průserem, byl po celý zápas v podstatě klid. Jedinou kaňkou bylo zbití několika našich normálů na hajzlu trojnásobnou přesilou. Škoda že si tito lovci nepočíhali na někoho z nás, měli by proti sobě alespoň soupeře, nikoliv kluka co se snad nikdy nepral...

Zápas provázela velmi dobrá atmosféra, i když jsem čekla od slávistů více, zejména tribuny mě hodné zklamali. Kotel SKS se vytáhl krásnou choreografií, bohužel byla jedna za zápas. My jsme se snažili povzbuzovat ze všech sil, ovšem proti 21 tisícům slávistů to moc nešlo. I tak jsme byly párkrát slyšet. Po zápase nám přichází poděkovat hráči, zejména Míru Baranka bych vyzvedl, chvíli se snažíme narušit oslavy titulu, ale v našem počtu to vnímá tak 30 lidí co sedí hned u nás. Poté to balíme, jeden z nás si jěště zašpásuje s D.Jandou kvůli triku (sundejte to triko! a ty jsi kdo? vy nevíte kdo jsem? kriminální policie), sedáme do busu a hůrá zpátky do sudet.

Zápas částečně vynahradil zklamání s našeho počtu, ale je jisté že pro příští sezónu musí nastat rozsáhlé změny, jinak to můžem zabalit.

Zpět

Vyhledávání

Události popsané na tomto webu jsou pouze smyślenkami autroů. Nic zde uvedené se nezakládá na realitě.