All cops are bastards

Historie

16.06.2008 14:46

 

Ač se dnes nezdá historie jabloneckých výtržníků je celkem dlouhá a bohatá. V dávných dobách se na sever bélo jezdit spousta týmů. Tehdejší vůdčí osobnosti již v součastnosti jsou staří pánové, ovšem některé opstavy zůstanou v pamětech dlouho. Vzpoměně třeba na "dvoumetrová hovada" S. a B. :-)

V té době se událo dost velkých rvaček o kterých zkusím získat přesnější informace od přímých účastníků a později dodám.

 

Z novějších zážitků je třeba vzpomenout rvačku se slavii (2001) kdy SKS použijí i sekeru k tomu aby nás v přesile porazily, naštěstí jim to rok poté vracíme i s úroky před zápasem na konečné tramvaje, na velké výtržnosti při zápase Liberce se Shalke 04, kterých se jablonečtí účastnili více než aktivně a třeba i na několik útoků, přes běžeckou dráhu, na vlajky hostí různých klubů.

Tady bych taky poprosil, kdo co vzpomenete, pošlete email. Moje vzpomínky jsou po tolika úderech do hlavy dost mlhavé, ale budu se snažit vzpomínat taky.

  Poté nastal na nějaký čas úpadek jabloneckých výtržníků, kdy starší jezdili hlavně do Liberce a těch pár mladých samo mnoho nezvládlo.

Za znovuzrození lze považovat sezonu 05/06 kdy máme několik větších střetů, banda se dává pomalu zase dohromady a vypadá to že bude líp.

V součastnosti, bohužel, opět upadají počty, ale zároveň se zvyšuje kvalita, takže do budoucna nejsou vyhlídky úplně pesimistické. Snad jen si můžem přát, aby akceschopnost většiny lidí rapidně vzrostla, přeci jen by bylo lepší než kecat v hospodě občas zvednout prdel a někam vyrazit.

 

tato sekce je v hrubé výstavbě, proto prosím všechny o pomoc při vzpomínání na minulost

Zpět

Vyhledávání

Události popsané na tomto webu jsou pouze smyślenkami autroů. Nic zde uvedené se nezakládá na realitě.