All cops are bastards

FKJ - Slavia

24.03.2009 10:28

 * FK Jablonec - Slavia Praha (pohled Jablonce)

Vydáno dne 19. 03. 2009 (3465 přečtení)

V den zápasu se scházíme v hospodě v centru města. Po asi hodinovém vysedávání se ozývá soupeř s nabídkou střetu. Naše odpověd je, že se stále scházíme a ať se ozvou až budou u Jablonce. Po hodině, kdy nás sedí v jedné hospodě 16 lidí elitní sestavy, z toho 4 Liberec. V druhé hospodě poblíž sedí 8 úplně nových mladých bijců, kterým snad ani jednomu nebylo 18 let. Zjišťujeme, že jsme hlídáni Pčr. Po pár chvílích volá soupeř s tím , že nás odvezou kamsi za Jablonec. To většina z nás odmítá po našich zkušenostech s nimi. Volíme variantu ztratit se Pčr a dát to v Jablonci.

Začíná asi hodinové tahání fízlů přes celé město i přilehlý les, ale Pčr byla úplně všude . Volíme tedy hospodu a 4 liberečáci jedou domů. Půl hodiny před výkopem nás sedí v hospůdce jen asi 10. Zbytek se vydal směr stadion. V tu chvíli nás míjí 38 slávistů. Byly jsme připraveni na případný náběh do hospody, ale slávisti volí směr stadion, protože je hospoda obšancovaná Pčr. Po zápase domlouváme střet přímo před tou hospodou kde jsme seděli. Slavie to přijímá s tím, že nám dají vědět až půjdou kolem. Po zápase nás v hospodě sedí 18-20 z toho 10 elitních rváčů a zbytek nováčci co šli úplně poprvé. Všichni bijci jsou natěšeni a čeká se telefon. Před hospodou kde sedíme hlídkuje 1 anton. Náhle zazvoní telefon a běží se ven. Vidíme dav asi 35 lidí z toho se tak 10 ztratí. Ještě hodíme na sebe fanatickej pokřik a jdeme. Začíná luxusní mela, kdy se každej rve hlava nehlava , ale zhruba po 30 sekundách do toho vlítnou debílci z Pčr.
Slávisté prchají a mi tudíž také volíme ústup. Začíná hromadné zatýkání, kdy z Jablonce je zatčeno 8 lidí, z toho 3 dostali obvinění a 4 Slávisti, kteří byli obviněni všichni. Hodnotit bitku kdo byl lepší nebudu, protože pro nás bitka neskončila, škoda jen, že policie byla zas hodně aktivní. Kdyby policie nezasáhla tak nevím, zda by slávisti tvrdili jak měli navrh. Soupeři chci poděkovat za ochotu jít s námi i přes Pčr. A velký dík od nás patří našim nováčkům za to co předvedli a ukázali co v nich je. Klobouk dolu pánové. Těšíme se na brzkou shledanou.

autor: Gabloz Fanatik

Zpět

Vyhledávání

Události popsané na tomto webu jsou pouze smyślenkami autroů. Nic zde uvedené se nezakládá na realitě.