All cops are bastards

FKJ Slavia s pohledu mediálních mrdek

24.03.2009 10:35

 Kvůli bitce v Jablonci byl obviněn další fanoušek

Kvůli bitce v Jablonci byl obviněn další fanoušek

Komisař obvinil z rvačky a výtržnictví dalšího chuligána, který se popral v Jablonci nad Nisou po nedělním prvoligovém utkání mezi domácím klubem FK Baumit a pražskou Slavií. Jednadvacetiletému fanouškovi Jablonce hrozí až dva roky vězení. Informovala o tom policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

 

"Sedm fanoušků jsme obvinili ze stejných trestných činů již v pondělí. U osmého jsme museli počkat. Při potyčce se mu přitížilo a záchranná služba ho převezla do nemocnice. Obvinění mohl převzít až ve chvíli, kdy se jeho zdravotní stav zlepšil," uvedla Sochorová.

Trestnímu stíhání čelí kvůli bitce čtyři fanoušci Slavie a čtyři příznivci Jablonce. Nedaleko stadionu Na Střelnici se pralo celkem 14 chuligánů, nikdo z nich neutrpěl zranění. Proti fanouškům zasáhli okamžitě po rozpoutání rvačky příslušníci pořádkové jednotky, takzvaní těžkooděnci, a další policisté.

Chuligáni byli ve věku zhruba 17 až 34 let a vrhli se na sebe okolo 22:30 na křižovatce Pražské a Květinové ulice. Tam se do sebe pustilo pět fanoušků Slavie a devět fanoušků Jablonce. Podle Sochorové se vzájemně vyprovokovali. 
 

Zpět

Vyhledávání

Události popsané na tomto webu jsou pouze smyślenkami autroů. Nic zde uvedené se nezakládá na realitě.