All cops are bastards

FKJ - Boleslav

29.08.2008 15:01

Z našeho pohledu:


 

Týden dopředu kontaktujeme Boleslav a nabízíme střet banda na bandu s tím, že pokud budou chtít počty, tak není problém a přizpůsobíme se, nacož Boleslav odpovídá, že určitě počty a tak max. do 10 až 15ti lidí. Necháváme tedy Liberec stranou. Nakonec se nás schází 14 a Boleslav hlásí do telefonu 15, 16, 17, 18. Na místě říká, že 18. Nebudu se hádat, podle mého počítání jich bylo ještě o 2 víc - nechám to na videorozhodčím!

Střet byl tvrdý, z tábora nepřítele zaznělo, že uznávají prohru. Osobně bych to viděl na remízu. Nechal bych to opět na videorozhodčím.
PS: z naší strany ještě formování na druhé kolo, ale Boleslavským se už moc nechtělo a nakonec vše řeší policejní sirény.

Autor: Rekrut88 (použito info z forum.hooligans.cz)

Z jejich pohledu:

Jablonec přichází v týdnu s nabídkou střetu, kterou přijímáme. Předběžně hlásíme, že nás bude něco přes 10. Na srazu se nás ale schází větší množství, než jsme čekali, takže telefonista upřesňuje naše počty na 15-18 lidí, načež jablonecká strana přistupuje. S menšímy problémy nakonec doráží naše první auto na místo. Jablonečtí jsou již nastoupeni a nechce se jim čekat, vzhledem k tomu, že očumuje dost kolemjdoucích. Během chvilky naštěstí přijíždí i naše zbylá 2 auta.

Na naší straně stojí 18 lidí, na jablonecké dle jejich slov 14. Seřazujeme se a za pokřiku svižně přicházíme k domácím. Celý střet trvá zhruba minutu. Když už je po všem bere jeden z domácích kus nějakého prkna a udeří s ním jednoho našeho. Míří na nás všeljaké urážky za počty, trochu nepochopitelně, když bylo dopředu hlášené, kolik nás bude. Bitka končí dost nejasně, spíše remíza, i když boleslavští byli asi aktivnější. Za chvilku už dojíždí fízlové a tak se každý rozprchává různým směrem. Poté se už všichni pomalu slejzáme na stadion. Asi 4 naši jsou chyceni a odvezeni. Po chvilce jsou však propuštěni a během zápasu doráží na stadion.

Zpět

Vyhledávání

Události popsané na tomto webu jsou pouze smyślenkami autroů. Nic zde uvedené se nezakládá na realitě.