All cops are bastards

FKJ - Baník

29.08.2008 14:51

Druhé kolo nám přineslo špičku české hools scény. Před zápasem se scházíme v počtu celých osmi kusů, nálada je ovšem dobrá a tak, když nás ostravští kontaktují vrážíme. Víme o tom že jich je zhruba 30, ale tak co, plán je jasnej, sundat alespoň někoho :-) Ostraváci postávají v parku, dochází k oboustranému náběhu, což u nás nebylo v plánu, chtěli jsme zkusit se co nejdéle se držet. No nic, testosteron byl silnější. Dopadlo to tak jak to dopadnout muselo...

Po zápase se dáváme opět do kupy, včetně přátel s Lbc a JG a vyrážíme na lov. Partička zhruba 10-15 ti asiostravských nám unikne o kousek (náhodou, než jsme se na místo dostali byly pryč), poté se ozývají chachaři, že v jablonci se nehnou, ať dorazíme do Lbc. Berem auta a jedem. Na zastávce tramvaje jsou spatřeni dva ostravští mladíci a tak se trošku běhá. Další skupinka ostravských (3?) jsou prohnáni a tentokrát i zbiti v Lbc. Hlavní skupina ostravských se ovšem dostává pod dohled policie, tudíž vše končíme a razíme domů a do hospod.

Shrnu to tím, že je škoda že se před zápasem nedokážeme stojím ve stejném počtu jako po, přeci jen by střet určitě nebyl tak jednoznačný. Nevím jestli to je strach, nechuť, lenost nebo co, ale ti co nebyly by se měli zamyslet.

Zpět

Vyhledávání

Události popsané na tomto webu jsou pouze smyślenkami autroů. Nic zde uvedené se nezakládá na realitě.